Lófajták > Ló, lovak - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lófajták > 5 weboldal. Kategória leírása: Hagyományos magyar és ismertebb lófajták bemutatása.
Szponzorált linkek
Lófajták listája - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Kateg%C3%B3ria:L%C3%B3fajt%C3%A1k

A lovak változatos hasznosítása miatt az évezredek alatt különféle lófajták alakultak ki, amelyek többé-kevésbé rokonai egymásnak. A lófajták kategória ezeket a fajtákat tartalmazza.

Lófajták listája - Wikipédia
lovasok.hu - Lófajták
http://www.lovasok.hu/index.php?i=3475

Magyar és külföldön kitenyésztett lófajták. Lófajták gyűjteménye A-z-ig.

lovasok.hu - Lófajták
A ló színe és jegyei
http://www.lovak-lovasok.hu/lovas-magazin/lofajtak/a-lo-szine-es-jegyei

Az alábbiakban a jelenleg használatos színjelölést és annak magyarázatát ismertetjük. Fehér színű a ló akkor, ha mind a fedőszőrök, mind a hosszúszőrök kivétel nélkül fehérek. Pej színű a ló, ha a hosszúszőrök és a lábvégek feketék, a fedőszőrök pedig különböző barna árnyalatúak. A bőr palaszürke. Árnyalatai: világospej, aranypej, meggypej, pej (középpej), gesztenyepej, sötétpej...

A ló színe és jegyei
Meleg- vagy hidegvérű lovak?
http://www.haziallat.hu/lovak-lovasok/lofajtak-lotenyesztes/meleg-vagy-hideg ...

A "hidegvérű" és "melegvérű" jelzők a lovak vérmérsékletére vonatkoznak, bár bizonyos lófajták mindkét csoportba besorolhatók. Az arab telivérek például melegvérűeknek számítanak, míg a quarter inkább hidegvérű. Az igazság azonban az, hogy minden lónak megvan a saját személyisége, ezért a lovasoknak nemcsak a fajta jellemvonásait kell figyelembe venniük. A quarter vérmérséklete is lehet olyan heves, mint egy temperamentumos angol telivéré.

Meleg- vagy hidegvérű lovak?
Western lovak
http://westernhorse.mindenkilapja.hu/#/html/18195558/render/western-lovak

Western lovak bemutatása: Appaloosa, Quarter, Pinto, Amerikai foltos ló, Colorado Ranger, Amerikai póni, Mustang (Musztáng), Morgan, Florida crakcer ló, Amerikai saddlebred, Azték ló...

Western lovak
Hirdetések
Oldal leírása
lo.wyw.hu: Ló katalógus. Lovakkkal, lófajtákkal, lovas játékokkal és portálokkal foglalkozó weboldal. Igyekeztünk összegyűjteni lovas témakörben, a legjobbnak ítélt weboldalakat.
Gyűjteményünkben 547 válogatott ló, lovak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 547 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 5209