Lófajták > Fríz ló > Ló, lovak - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lófajták > Fríz ló > 7 weboldal. Kategória leírása: Fríz ló bemutatása, mely Hollandiából származik.

lo.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Fríz ló - Wikipédia
Fríz ló - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Fr%C3%ADz_l%C3%B3

Ez a szeretetre méltó, pompás fekete ló nagyrészt szokatlan, büszke fejtartásának köszönheti a szépségét. A fríz lovak nagyon drágák, de hódolóik mindenre készek, hogy sajátjuknak tudhassanak egyet. A fríz ló máig megőrizte fajtája ősi jellegzetességeit, kitartását és kiegyensúlyozottságát. Elismerésre méltó testfelépítése, robusztus megjelenésű, a betegségekre, huzatra, nagyon érzékeny lófajta.

hu.wikipedia.org
A Fríz ló
A Fríz ló
http://www.lovasok.hu/index.php?i=8389

Az időszámítást megelőző időkből származik, Hollandiából. Megjelenésében gyönyörű, ámde tesetesebb, mint a többi melegvérű, ami azért van, mert hidegvérű lótól származik. Fogatlónak és hátaslónak is szívesen használják. Fogatban elsősorban azért, mert nagyon jól mutat, ugyanakkor cirkuszokban is sokszor találkozhatunk vele. A tenyésztési cél, egy harciló kitenyésztése volt.

www.lovasok.hu
Aiso a Fríz mén
Aiso a Fríz mén
http://www.aiso.hu/

Aiso 2003-ban került Magyarországra, ahol tulajdonosának felkérésére az ezt követő időszakban Dallos Gyula, /aki az eddigi legsikeresebb magyar versenyző volt díjlovaglásban, és mint edző ma is jelentős egyénisége a szakágnak/ kezdett el foglalkozni vele. 2005-ben egy kis kitérőt tett a filmek világába, mivel az Eragon című amerikai filmben, amit hazánkban forgattak, Jeremy Irons lovagolta. A díjlovagláshoz mutatott készsége alapján, Aiso tanítása ebben az irányban folytatódott.

www.aiso.hu
Kisbábolna Lovas Klub
Kisbábolna Lovas Klub
http://www.kisbabolna.hu/html/friz.html

Kisbábolna Lovas Klub - A Fríz lovak hazai központja. Az alap lovaglás oktatás, a díjugratás és díjlovaglás szakoktatás mellett 2007-től új érdekesség a gazdagítja lovas klubunk profilját. A Fríz Lovak tartása, képzése és bemutatása egyedülálló Magyarországon.

www.kisbabolna.hu
Fríz Lótenyésztők Magyarországi Egyesülete
Fríz Lótenyésztők Magyarországi Egyesülete
http://www.frizlo.hu/

A Fríz Lótenyésztők Magyarországi Egyesületének weboldala.

www.frizlo.hu
frizhungary.hu
frizhungary.hu
http://www.frizhungary.hu/

Üdvözöljük a frizhungary.hu honlapján. Ezen az oldalon találsz néhány eladó fríz lovat. Vessen egy pillantást oldalunkra, hogy megtalálja álmai lovát. Nem tudunk minden eladó lovat feltenni, de vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk megtalálni az Önnek megfelelőt!

www.frizhungary.hu
Frizlovak.hu
Frizlovak.hu
http://www.frizlovak.hu

Honlapunk kizárólag Friz lovakkal foglalkozik. Szeretnénk összegyüjteni az összes olyan információt, ami más Friz lótulajdonost, illetve Friz kedvelőt is érdekelhet. Ezen kivül lehetőség van saját lovad fényképes, videós, szöveges bemutatására is. Honlapunkon folyamatosan frissülő ménismertetők, cikkek találhatóak.

www.frizlovak.hu
Oldal leírása
lo.wyw.hu: Ló katalógus. Lovakkkal, lófajtákkal, lovas játékokkal és portálokkal foglalkozó weboldal. Igyekeztünk összegyűjteni lovas témakörben, a legjobbnak ítélt weboldalakat.
Gyűjteményünkben 547 válogatott ló, lovak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 547 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 5180