Lófajták > Angol telivér > Ló, lovak - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lófajták > Angol telivér > 5 weboldal. Kategória leírása: A világ leggyorsabb angol lófajtája, az Angol telivér.
Szponzorált linkek
Angol telivér - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Angol_teliv%C3%A9r

Az angol telivér (angolul thoroughbred) a világ talán legelterjedtebb lófajtája, leginkább versenylóként ismert. Melegvérű fajta, gyorsaságáról és temperamentumáról ismert. Az angol méneskönyv regisztrációjában 18 600 kanca szerepel, a különböző nemzetek méneskönyveiben összességében megközelíti az egymilliót. A hazai állomány hozzávetőlegesen 800 kancát számlál, és 400 ló áll galopptréningben, vagyis versenyez.

Angol telivér - Wikipédia
A magyarországi angol telivér adatbázis
http://www.galopp.hu/

A magyarországi angol telivér adatbázis. The Hungarian Thoroughbred Database.

A magyarországi angol telivér adatbázis
Angol telivérek bemutatása
http://www.angolteliver.eoldal.hu/

Szeretettel üdvözlök mindenkit ezen az oldalon! Ez a honlap angol telivérek bemutatásáról szól. Remélem sok hasznos információval szolgál minden lóbarátnak. Jó olvasgatást kívánok!

Angol telivérek bemutatása
Angol telivér - mit tudsz róla?
http://www.haziallat.hu/lovak-lovasok/lofajtak-lotenyesztes/lo-angol-teliver ...

Az angol telivér nemes, általában egyenes profilvonalú, többnyire szép fej, nagy szemekkel és tág orrnyílásokkal. Hosszú, de gyakran egyenes és alacsonyan illesztett nyak - ilyen az angol telivér röviden. A cikkben bővebben is írunk róla!

Angol telivér - mit tudsz róla?
Az Angol telivér
http://www.lovasok.hu/index.php?i=4859

Ez a fajta, mely jellegét tekintve egy melegvérű ló, a XVII-XVIII. Században alakult ki az Egyesült Királyságban, Angliában. A világ leggyorsabb, legértékesebb fajtája. Számos fajta kialakulásában, keresztezésében játszott szerepet. Főként a sportlótenyésztésben játszott nagy szerepet. Nagy szerepe van a lóversenyzésben is.

Az Angol telivér
Hirdetések
Oldal leírása
lo.wyw.hu: Ló katalógus. Lovakkkal, lófajtákkal, lovas játékokkal és portálokkal foglalkozó weboldal. Igyekeztünk összegyűjteni lovas témakörben, a legjobbnak ítélt weboldalakat.
Gyűjteményünkben 547 válogatott ló, lovak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 547 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 5209