Lovas rendezvények, lóverseny > Ló, lovak - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lovas rendezvények, lóverseny > 10 weboldal. Kategória leírása: Aktuális lovas programok, versenyek, rendezvények, vásárok és lovas események.
Szponzorált linkek
Equitana - A lovassportok világvására
http://www.equitana.com/

Az EQUITANA a lovassportok abszolút elsőszámú képviselője. Csak az esseni nemzetközi szakmai vásáron találkozhat ilyen nagy szívesen vásárló közönséggel és sok szakmai látogatóval, és köthet ilyen sok hasznos üzletet. Csak itt talál ekkora változatosságot lófajtákból, termékekből, magas színvonalú bemutatókból és eseményekből, csakúgy, mint vezető szakértőkből és top sztárokból. A legek lovassport-vására: 213.000 látogató, 90.000 m2 kiállítói terület, 1.000 ló, 861 kiállító 30 országból, több mint 40 lófajta, 17 csarnok, 9 nap.

Equitana - A lovassportok világvására
Nemzeti Vágta
http://vagta.hu/

A Nemzeti Vágta a budapesti Hősök terén és közvetlen környezetében játszódó rendezvény. Az egyedülálló rendezvény feladata a magyar lovas hagyomány méltó színvonalon való megőrzése, az eredményes hazai lovas- és lósport népszerűsítése, a lovas társadalom összetartása. Ebben a szép feladatban kiemelt szerepet kap kilenc lovas szakágunk, lovascsaládunk szakmai, szellemi részvétele, amelynek köszönhetően a Nemzeti Vágta döntő futamai mellett jobban megismerheti a közönség a hazai ló – és lovas világ világszínvonalú munkáját.

Nemzeti Vágta
Családi programok - Seholsziget Élménypark
http://seszi.com/

A Park egész évben nyitva tart, minden nap 10.00-18.00 óráig. A Seholsziget Élményparkban a fantasztikus látvány mellett különböző programok várják a gyermekeket, szülőket, családtagokat. A Seholsziget Élménypark keretein belül működik a Sólyomszem Lovarda. A lovarda vállalja kezdő és haladó lovasok egyéni oktatását lovardában és terepen, osztálylovaglást, egy- és többnapos túrák szervezését és lebonyolítását.

Családi programok - Seholsziget Élménypark
Kincsem Rendezvénypark
http://www.kincsemrendezveny.hu/

Kincsem Rendezvénypark - Ahol Ön a befutó! Szakterületünk a vendéglátás alapú rendezvény kiszolgálás a privát eseményektől az üzleti eseményekig minden területen. Minden héten szombaton ügető-, míg vasárnaponként galoppversenyeket rendeznek.

Kincsem Rendezvénypark
Rendezvénynaptár
http://www.lovasok.hu/index.php?i=266

lovasok.hu rendezvénynaptár - Lovas rendezvények, programok, kiállítások, vásárok.

Rendezvénynaptár
Horse Evolution Show
http://www.horseevolution.hu/

Richter Flórián - Horse Evolution - Szenzációs lovas show, minden idők legjobb lovas akrobatáival. 2*50 perces akciódús és érzelemteli műsor, mely egy 1200 m2-es lenyűgöző, impozáns díszletekkel töltött arénában játszódik. A műsorban 36 ló, 20 lovas, 10 táncos, lovas akrobaták, légtornászok és technikusok vesznek részt. A lovaink, mint bázis alaptudást a szabadidomítást, magasiskola (díjlovaglás), szinkronlovaglás, sztepp tánc, magyar specialitásként ismert általában a magyar pusztán látható postafogat repertoárt mutatnak be, ami ezúttal 12 lóval, lovas akrobatikával, légtornászokat felvontató lovakkal „capo” ugrásokkal és snowboardosokat vontató lovakkal kerül bemutatásra. Mindez egy fantasztikus koreográfiával ötvözve kápráztatja el a kedves közönséget.

Horse Evolution Show
OTP Bank Lovas Vilagkupa
http://www.lovasvilagkupa.hu/

OTP Bank Lovas Vilagkupa Hivatalos Internet oldala. Díjugratás, fogathajtás.

OTP Bank Lovas Vilagkupa
Mikulás napi lovas gála - Lovas színház
http://www.lovasszinhaz-komarom.hu/2011/hull_a_pelyhes.php

A Magyar Lovas Színház teljesen felújított ünnepi műsora. Örömteli ünnepi szórakozás nem csak felnőtteknek! A lovas Mikulás vágtában, zsákjában meglepetésként a világ legszebb karácsonyi dalaival, és lovas jeleneteivel. A Lovas Színház teljes társulata és valamennyi lovas szereplője, a közönséggel együtt ünnepli meg az érkező MIkulást, hogy mindenki, aki szereti e csodálatos állatokat, kaphasson abból a szeretetből ,ami a lovakat és az embereket örökre összeköti. Szereposztás: Pintér Tibor, Buch Tibor, Vörös Edit, Borbás Barbara, Bencze Sándor és még sokan mások.

Mikulás napi lovas gála - Lovas színház
Kirándulás póniháton - Veresegyház
http://minifarm.tv/poni-kirandulas.php

Gyere velünk kirándulni póniháton! A gyerekek póniháton és kiskocsin ülve barangolhatnak Veresegyházon: tóparton és erdőszélen. A felnőttek sétálnak egy kellemes órácskát a szép környezetben, kísérve a kis csapatot. Ajánlott korosztály 2-8 éves korig, (súlyhatár max. 40 kg).Lovaglótudást nem igényel, így bárki felülhet a pónira, mindenki mellé vezetőt biztosítunk. Helyszín: Veresegyház, Ivacs vasútállomás parkolója

Kirándulás póniháton - Veresegyház
Lovas események
http://www.lovak-lovasok.hu/lovas-esemenyek/osszes-esemeny

Lovas események - Keresés dátum, megye és kategória szerint.

Lovas események
Hirdetések
Oldal leírása
lo.wyw.hu: Ló katalógus. Lovakkkal, lófajtákkal, lovas játékokkal és portálokkal foglalkozó weboldal. Igyekeztünk összegyűjteni lovas témakörben, a legjobbnak ítélt weboldalakat.
Gyűjteményünkben 547 válogatott ló, lovak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 547 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 5209