Lovasoktatás > Ló, lovak - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lovasoktatás > 11 weboldal. Kategória leírása: Lovasoktatás: lovasoktatók, lovas szakember képzés. Tanfolyamok, kurzusok, lovasiskolák.
Szponzorált linkek
Pannon Lovasakadémia - Kaposvár
http://www.lovasakademia.hu/

Szeretnénk röviden bemutatni a Kaposvári Lovasakadémia főbb tevékenységeit, szolgáltatásait, mely Magyarországon egyedülálló, és természetesen európai normákat követve európai színvonalú. Kapcsolódva a Kaposvári Egyetem nemzetközileg elismert oktatásához az Akadémia részt vesz az egyetemi oktatásban. Ezen kívül folytatva a hagyományokat, kiemelt szerepet játszik a hazai lovas szakember képzésben. (belovagló, lovas sportoktató és középfokú edző) A Lovasakadémia által létrehozott Lovasakadémia Sport Club egyedülállóan Magyarországon szinte minden lovas szakágban képviselteti magát. Versenyzőink sikeresen szerepelnek a hazai és nemzetközi versenyeken.

Pannon Lovasakadémia - Kaposvár
Lovas üzleti képzés
http://www.sportglobes.net/?content_id=equiglobe&lang=hun

Lovas üzleti képzések, Magyarországon csak az Equi Globenál. Az Equi Globe egy képzési csoport, ahol elsődleges cél, hogy valóban működő és kipróbált módszerek segítségével egyre többen érjenek el sikereket lovas vállalkozásukkal! Legyen a Te lovas vállalkozásod is erős és sikeres!

Lovas üzleti képzés
Equest Sport Lovarda
http://www.equestsport.com/

Equest Sport Lovarda szolgáltatásai: lovasoktatás, lovaglás, díjugratás szakképzett oktatók segítségével, jól idomított, szelíd lovak közreműködésével.

Equest Sport Lovarda
Georgikon Lovasiskola - Keszthely
http://www.georgikon.hu/lovasiskola

Pannon Egyetem Georgikon Mezőgazdaságtudományi Kar Georgikon Lovasiskola. A lovaglási lehetıséget, lovasoktatást a Keszthely környéki fiatalok, valamint az egyetemisták számára már az 50-es, 60-as években is az egyetemi tangazdaság lovasiskolája jelentette. Számos hazai és külföldi lovas vendéget fogadott a létesítmény. 8360, Keszthely Szendrey-telep, Újmajor

Georgikon Lovasiskola - Keszthely
TF Lovaskultúra-oktató
http://tf.hu/felvetelizok/kepzeseink/szakiranyu-tovabbkepzes/lovaskultura-ok ...

A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kara 2011 szeptemberében levelező, önköltséges Lovaskultúra Oktató szakirányú továbbképzést indít, immár hetedik alkalommal.

TF Lovaskultúra-oktató
Lovasoktatás Magyarországon
http://www.lovasok.hu/index.php?i=27292

Ezen az oldalon szeretnénk összegyűjteni és bemutatni az aktuális hazai lovasoktatási kínálatot. Aki lovaglás tanulás céljából keres lovardát, itt megtalálja amit keres, kezdőtől a haladó szinten át egészen a versenysportig. Az oldalt folyamatosan bővítjük.

Lovasoktatás Magyarországon
Epona Spanyol Lovasiskola
http://www.epona.hu/

Igyekszünk népszerűsíteni a tiszta vérű spanyol lovat, a hozzá tartozó lovaskultúrát és a spanyol vérből kialakított új fajtákat, mint a hispano-arab és az azteca (tiszta vérü spanyol x quarter horse), célunk a spanyol ló magyarországi tenyésztésének segítése, gazdagítása és magas színvonalon tartása. Tanulóink számára 20 magasan képzett mén áll rendelkezésére, a gyakorlati oktatást Borsó Ágnes és Borsó Dorottya végzik, spanyol edzőkkel kiegészítve. Az elméleti oktatásban a szakiskola és az egyetem is részt vesz.

Epona Spanyol Lovasiskola
Lovastúra-vezető tanfolyam
http://www.oktav.hu/tanfolyam/lovasturavezeto_budapest

OKTÁV - Továbbképző központ: A legfantasztikusabb dolgok egyike lóháton bejárni a természetet. Abban az esetben, amikor nekünk kell vezetnünk egy lovas csapatot, akkor már többre van szükségünk egyszerű lovas tudásnál. Számtalan szempontot fontos figyelembe vennünk ahhoz, hogy a lovas túra minden esetben gördülékenyen működhessen. A lovastúra-vezető tanfolyamunk oktatóinak a terület kiváló szaktekintélyeit kértük fel, azért hogy hallgatóink a leghitelesebb forrásokból tanulhassanak. - A szakmai ismereteket és a lovastúra-gyakorlatot hallgatóinknak - Vér Imre a téma szakértője, több könyv írója– tartja. A képzés az új Okj szerint, modulrendszerű oktatás keretében történik.

Lovastúra-vezető tanfolyam
Monty Roberts kurzusok
http://www.patakykata.hu/kurzus-leiacuteraacutesok.html

Ezen az oldalon található a Magyarországon elérhető Monty Roberts kurzusok leírása. A kurzusok között találhatók egynapos képzések, amelyek bevezetést jelentenek egy-egy terület ismeretanyagába. A több napos tanfolyamok mélyebb és alaposabb tudáshoz segítik a tanulókat. A tanfolyamokon részt lehet venni saját lóval (kancával vagy herélttel) és ló nélkül is, ebben az esetben a helyszínül szolgáló lovarda biztosítja a lovakat a gyakorláshoz.

Monty Roberts kurzusok
Sulikereső
http://www.lovaselet.info/oktatas/sulikereso.html

Lovas szakmák iránt érdeklődő fiatalok részére az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a középiskolákat, illetve felsőoktatási intézményeket, ahol lehetőség nyílik ezen szakmák elsajátítására. Mindenkinek sok sikert az iskolaválasztáshoz!

Sulikereső
Lovastúra vezető OKJ
http://www.lovasturavezeto.hu/

Lovastúra vezető OKJ képzés. A szakképesítést megszerző szakemberek képesek lesznek önállóan elvégezni a ló szakszerű gondozását, alapkiképzését. A hazai és külföldi lovas-turista csoportok vezetését, a lovak túrára történő előkészítését. A vendégekkel kapcsolatos, vendéglátói tevékenységek ellátását, és a kapcsolódó pénzügyi feladatok elvégzését. Továbbá: Lótartó és tenyésztő OKJ képzés.

Lovastúra vezető OKJ
Hirdetések
Oldal leírása
lo.wyw.hu: Ló katalógus. Lovakkkal, lófajtákkal, lovas játékokkal és portálokkal foglalkozó weboldal. Igyekeztünk összegyűjteni lovas témakörben, a legjobbnak ítélt weboldalakat.
Gyűjteményünkben 547 válogatott ló, lovak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 547 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 5209