Lovastábor > Ló, lovak - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lovastábor > 10 weboldal. Kategória leírása: Lovastáborok, lovas táborozás gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.
Szponzorált linkek
Lovastáborok
http://www.lovasok.hu/index.php?i=2051

Lovastáborok gyűjteménye megyénként - gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Lovastáborok
Kabóka Lovastanya - Enying
http://www.kaboka.com/

A Balatontól mindössze 15 km-re, Budapesttől egyórányi autóútra található a Kabóka Lovastanya. Gyermek és felnőtt sporttáborok szervezésével foglalkozunk, illetve vállaljuk céges rendezvények lebonyolítását is. Lovas edzőtáborok. Minden kedves régi és új lovasunkat szeretettel várunk rendszeresen induló lovastáborainkon. A Lovastanya legfőbb erőssége a családbarát szolgáltatások. Nálunk a család minden tagja megtalálja a neki ínyére való foglakozást.

Kabóka Lovastanya - Enying
Seholsziget Élménypark táborok
http://seszi.com/taborok.html

Már a kezdetektől fogva egyik legjellemzőbb és legnépszerűbb tevékenységünk a táborok szervezése. Az évek során különböző tábortípusokat alakítottunk ki, így változatos tematikájú, bentlakásos gyermektáboraink mellett szervezünk kisebb létszámú lovas szakmai táborokat és kurzusokat is.

Seholsziget Élménypark táborok
El Bronco - Western lovastáborok
http://elbronco.hu/programlehetosegek/taborok

2005-óta szervezünk gyerektáborokat, képzéseket kezdő és haladó lovasoknak, stílustól és tudásszinttől függetlenül, a reining lovaglás alapjait oktatva. Szeretettel várunk lovastáborunkba a Kiskunsági Nemzeti Park területére. Nem baj, ha még nem tudsz lovagolni, itt garantáltan megtanulod. Figyelem! Nem futószáras oktatás. Vagyis ha eljössz, egyszerűen felülsz a lóra a nyeregbe és megtanulod irányítani a lovat. A lovak amiken lovagolnak a gyerekek western lovak.

El Bronco - Western lovastáborok
Dakota indián lovastábor
http://www.dakota.sk/

A Dakota indián lovastábor Paláston szeretettel vár mindenkit, de főleg azokat, akik kedvelik a romantikát, szeretnek lovagolni és a természet lágy ölén pihenni. Megismerheted Palást gyönyörű festői tájait és bepillanthatsz az észak-amerikai indiánok életébe is.

Dakota indián lovastábor
Lovastábor - Kunbaracs
http://www.kunbaracsitabor.hu/

Gyermeküdülő és turistaszálló - Kunbaracs- Erdei iskola. Szeretnél alapfokon megtanulni lovagolni? Vagy csak szereted a lovakat, gyere hozzánk! Heti turnusokban a nyári szünidőben egyéni és csoportos jelentkezéssel indítjuk immár 15. éve lovastáborainkat. Segítünk, hogy jobban megértsd ezeket a rendkívül okos állatokat-gondolatait, viselkedésüket. A lovak gondját Te viseled egész héten. (Napi 8- 10 óra a lovak közt.)

Lovastábor - Kunbaracs
Airport Ranch Budapest - Tábor
http://www.airportranch.hu/index.php?Id=camp

Minden nyáron több turnusban, gyermekek számára lovastáborokat szervezünk. A táborban a gyerekek a lovaglás mellett, elsajátíthatják a lovakkal való helyes bánásmódot, és betekintést nyerhetnek a lovak körüli munkába. Napi kétszeri lovas foglalkozás, és háromszori étkezés biztosított. A programokat kirándulásokkal, lovas kocsikázással, filmnézéssel, játékokkal és elméleti oktatással színesítjük. A táborok pontos időpontjairól a honlapon, valamint a lovardavezetőnél tájékozódhatnak.

Airport Ranch Budapest - Tábor
Ezerangyal Lovasiskola, tábor
http://www.ezerangyal.hu/

Ezerangyal Lovasiskola - Őszi, téli, nyári lovastáborok gyerekeknek a szünidőkre.

Ezerangyal Lovasiskola, tábor
Stampok Szabadidőpark - Táborok
http://stampokpark.hu/taborok.html

A Stampok Szabadidőpark az igényes lovaglást és lókiképzést helyesen tanulni vágyóknak kíván megfelelni. Ehhez dolgoztuk ki és alkalmazzuk lovas-pedagógiai módszerünket. Lovasoktatás, lovastáborok.

Stampok Szabadidőpark - Táborok
Ameko lovastáborok
http://www.ameko.hu/lovastaborok

Lovastáborok az Ameko Lovas és Szabadidőcentrumban. Szereted a lovakat? Kíváncsi vagy hogyan telik egy nap a lovardában? Mit esznek a lovak? Szeretnéd jól érezni magad hasonló érdeklődésű gyerekekkel egy teljes héten keresztül lovaglással egybekötve? Van kedved minden nap kemény edzéseken részt venni, hogy a hétvégén elkápráztasd lovastudásoddal szüleid? Akkor a lovastábor neked van kitalálva a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Döge községben található lovardánkban az Ameko Lovas és Szabadidőcentrumban!

Ameko lovastáborok
Hirdetések
Oldal leírása
lo.wyw.hu: Ló katalógus. Lovakkkal, lófajtákkal, lovas játékokkal és portálokkal foglalkozó weboldal. Igyekeztünk összegyűjteni lovas témakörben, a legjobbnak ítélt weboldalakat.
Gyűjteményünkben 547 válogatott ló, lovak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 547 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 5209