Lovas filmek, lovas mesék > Ló, lovak - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lovas filmek, lovas mesék > 11 weboldal. Kategória leírása: Lovas filmek, rajzfilmek, lovas mesék gyűjteménye.
Szponzorált linkek
Lovas filmek gyűjteménye
http://www.lovasok.hu/index.php?i=38656

Új rovat a Lovasok.hu oldalain! Ezen az oldalon mindenki megtalálja a kedvére vaLÓt a filmek, rajzfilmek, animációs filmek világából! Folyamatosan gyűjtjük, keressük a lovakkal kapcsolatos filmeket, amelyeknek adatai megtalálhatóak lesznek nálunk!

Lovas filmek gyűjteménye
Lovas filmek listája - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Lovas_filmek_list%C3%A1ja

Lovas filmek listája. A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából. Az alábbi lista a lóval, lovaglással, valamint a ló és az ember kapcsolatával összefüggő filmeket tartalmazza ABC sorrendben.

Lovas filmek listája - Wikipédia
Pata-csata DVD
http://www.divido.hu/index.phtml?op=product&product_id=12103

Divido - Pata-csata (Racing Stripes) dél-afrikai-amerikai családi vígjáték (2005) Egy vándorcirkusz a viharban elveszíti rendkívül értékes szállítmányát: egy csodálatos zebracsikót. Nolan Walsh (Bruce Greenwood) lótenyésztő talál rá a megrettent állatra, és hazaviszi lányának, Channingnek (Hayden Panettiere). Csíkos, a kis zebra hamar összeismerkedik a pajtaudvar szemtelen bandájával, akiket Kócos, a shetlandi póni vezet, és Franci, a bölcs, öreg kecske próbál kordában tartani. Amikor Csíkos tudomást szerez a környék legrangosabb lóversenyéről, lázas edzésbe kezd, hogy elérje álmát: legyőzni az összes lovat.

Pata-csata DVD
A paripa (Secretariat)
http://www.hbo.hu/movie/a-paripa_527956

A paripa (Secretariat) amerikai, filmdráma (2010) A film Secretariat, az amerikai versenyló igaz történetét meséli el. A paripa tulajdonosa, Penny Chenery mindent elkövetett annak érdekében, hogy különleges lovából sikeres versenyzőt faragjon. A dicsőséghez vezető út nem volt könnyű, de a kemény munka meghozta gyümölcsét, és Secretariat neve azóta is a leghíresebb versenylovak között szerepel.

A paripa (Secretariat)
A suttogó (The Horse Whisperer)
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=2762&i_city_id=3372&i_co ...

A suttogó (The Horse Whisperer) amerikai, romantikus, dráma (1998) - Port.hu A 14 éves Grace MacLean (Scarlett Johansson) súlyos sérüléseket szenved, amikor baleset éri versenylova, Pilgrim nyergében. Grace édesanyja, Annie (Kristin Scott Thomas), rájön, hogy lánya és a ló sorsa elválaszthatatlanul összefonódik. Ezért lányával és a lóval azonnal Montanába utazik az egyetlen suttogóhoz (Robert Redford), akinek különleges képessége van a lovak gyógyításához.

A suttogó (The Horse Whisperer)
Szilaj, a vad völgy paripája
http://port.hu/szilaj,_a_vad_volgy_paripaja_spirit:_stallion_of_the_cimarron ...

Szilaj, a vad völgy paripája (Spirit: Stallion of the Cimarron) amerikai animációs film (2002) - Port.hu Szilaj a vadon élő lovak vezetője és ménese védelmezője. Egy nap idegen hangokat hoz a szél, amelyek felkeltik érdeklődését, és így bukkan rá a betolakodó emberekre. Szilajt elfogják, és a katonai lovasság sorsát szánják neki, ám a vad csődört senki sem tudja betörni. Fogságából egy ifjú indián segítségével sikerül kiszabadulnia, kalandjaik pedig még csak ekkor kezdődnek…

Szilaj, a vad völgy paripája
A lipicai mének csodája
http://www.port.hu/a_lipicai_menek_csodaja_miracle_of_the_white_stallions/pl ...

A lipicai mének csodája (Miracle of the White Stallions) amerikai, háborús, dráma (1963) - Port.hu Dúl a második világháború. Alois Podnajsky ezredes felügyeli Ausztriában a lipicai ménest, és csak egyetlen dolog érdekli: hogy a lovak sértetlenül átvészeljék a harcokat. Közeledik a front, és meg kellene találni az ellenoldalon a partnert, akivel szót lehetne érteni - a lovak érdekében.

A lipicai mének csodája
Az álmodó
http://www.mozi-dvd.hu/cikk2978.html

Az álmodó (Dreamer: Inspired by a True Story, 2005) Ben Crane (Kurt Russell) a legjobb tréner a lovaspályán, ám karrierje egy csapásra véget ér, mikor díjnyertes lova, Sonya eltöri a lábát. Palmer (David Morse), a tulajdonos számára értéktelenné válik mind ló, mind pedig a gondozója, ezért kirúgja Bent és csapatát a lóval együtt. Sorsuk kilátástalannak tűnik, ám ekkor Cale (Dakota Fanning), Ben lánya lehetetlen kéréssel fordul apjához: gyógyítsák meg Sonyát, hogy újra versenyezhessen. www.mozi-dvd.hu - Mozi és DVD filmek naprakészen!

Az álmodó
Én kicsi pónim: Elveszett szivárvány
http://www.mozi-dvd.hu/cikk3022.html

Én kicsi pónim: Elveszett szivárvány (My Little Pony - The Runaway Rainbow) amerikai rajzfilm. Történetünk főhősét, a kis egyszarvút fontos feladatra jelölték ki. Ő lesz az új póni-hercegnő, aki az év első szivárványát festi majd Pónifalva egére. Van azonban egy aprócska probléma az új póni-hercegnővel. Mégpedig az, hogy a kötelességnél egyelőre jobban érdekli őt a szórakozás. A kis felelőtlen póni varázsbotjának egyetlen óvatlan suhintásával bajba sodorja Pónifalvát: a pónik birodalmából sorra tűnnek el a szivárványok! Most aztán tényleg vége a tréfának! A póni hercegnő és barátai útra kelnek, hogy helyre hozzák a hibát, és visszaszerezzék Pónifalva szivárványait. www.mozi-dvd.hu

Én kicsi pónim: Elveszett szivárvány
Hadak útján (War Horse)
http://www.mozi-dvd.hu/cikk6679.html

Hadak útján (War Horse) háborús, dráma. Tartalom: Steven Spielberg rendezte film egy Albert nevű fiatal fiúnak és Joey névre hallgató kedves lovának történetét meséli el, akiket elszakít egymástól a háború, mivel Joey-t eladják a hadseregnek és az első világháború csataterén köt ki. Annak ellenére, hogy Albert még túlságosan fiatal ahhoz, hogy hadba vonuljon, mégis elindul a francia frontra, hogy megmentse hű barátját. További információk, képek a filmről: www.mozi-dvd.hu

Hadak útján (War Horse)
Hidalgo - A tűz óceánja
http://www.cinematrix.hu/honlapok/atuzoceanja/produkcio.html

John Fusco (forgatókönyvíró) több mint tizenöt évvel ezelőtt fedezte fel azt a történet-csírát, amelyből aztán A tűz óceánja végül kialakult. Az amerikai nyugat, a prériindiánok kultúrája és a lovak lelkes kutatójaként Fusco akkor lelt rá Hopkins és musztángja történetére, amikor indián vérvonalú lovak fajmegőrzésével foglalkozott. Történet: 3000 mérföld lóháton, a sivatagon át. Aki túléli, máris nyertes... Évszázadok óta a legjobb arab telivérek és gazdáik vehetnek részt ezen a versenyen, ám a XIX. században egy amerikai cowboy (Viggo Mortensen)is a rajtvonalhoz áll Hidalgo nevű musztáng társával: ő az első, aki kiáll beduin lovasok ellen. A sivatagon keresztül vezető vágta során az amerikainak nemcsak a természet erőit kell legyőznie, hanem meg kell küzdenie egy egzotikus, titokzatos világgal is.

Hidalgo - A tűz óceánja
Hirdetések
Oldal leírása
lo.wyw.hu: Ló katalógus. Lovakkkal, lófajtákkal, lovas játékokkal és portálokkal foglalkozó weboldal. Igyekeztünk összegyűjteni lovas témakörben, a legjobbnak ítélt weboldalakat.
Gyűjteményünkben 547 válogatott ló, lovak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 547 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 5209