Lovardák, lovaglás oktatás > Ló, lovak - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lovardák, lovaglás oktatás > 15 weboldal. Kategória leírása: Lovardák, lovasudvarok: Hazai lovardák, lovas klubok, lovastanyák, ranchek, lovaglás oktatás.
Szponzorált linkek
Lázár Lovaspark
http://www.lazarlovaspark.hu/

Budapesttől 35 km-re a Gödöllői Királyi Kastély szomszédságában, Domonyvölgyben létesült 2001-ben a Lázár Lovaspark. A fogathajtó világbajnok testvérpár által megálmodott lovaspark 9 hektáros területen terül el.

Lázár Lovaspark
Geréby Kúria - Hotel és Lovasudvar
http://hu.gereby.hu/

Aki ült már lovon, tudja, hogy lóhátról nézve más a világ. Akinek pedig még nem volt rá alkalma, annak feltétlenül ki kell próbálnia. A lovaglás nem pusztán sport, ami minden létező porcikánkat átmozgatja. A lovaglás életérzés. A határtalan szabadság érzése. A Geréby Kúria ezt az életérzést kínálja Önnek. A lovaglás mellett sétakocsikázásra, télen pedig lovasszánkózásra is van lehetőség.

Geréby Kúria - Hotel és Lovasudvar
Bodor Major Lovas- és Szabadidő Park
http://www.bodormajor.hu/

Látogasson el a Tahi-pusztára és élvezze a Duna, a síkság és a hegyek találkozása által nyújtott lenyűgöző panorámát. A Dunakanyarban páratlan adottságokat kihasználva álmodta meg Bodor Ferenc és családja a Bodor Majort, tájba illően megvalósítva a vidék egyedülállónak mondható, lovas komplexumát 2006-ban. A majorban található lovas bemutató pálya rendszeres csikós bemutatók helyszíne, az őshonos állatpark pedig a magyar vidéket mutatja be. A Bodor család komoly lovas múltra tekint vissza, vérében hordozza a ló szeretetét és ápolja a magyar lovas hagyományokat.

Bodor Major Lovas- és Szabadidő Park
Akadémia Lovasiskola Budapest
http://www.lovaglas-ponilovaglas-lovastabor.hu/

A lovaglás egy gyönyörű sport. Gondolom ezzel Te is egyetértesz. Ha a gyermekednek olyan helyet keresel Budapesten, ahol a pónilovaglás különböző méretű pónikon zajlik, vagy ha szeretnél megtanulni Te magad lovagolni, vagy esetleg voltak már rossz tapasztalataid a lovakkal, lovardákkal vagy lovaglás miatt, akkor engedd meg, hogy felkínáljunk egy lehetőséget, mert szeretnénk, hogy mindenki részese lehessen ennek a gyönyörű sportnak, amelynek a neve LOVAGLÁS.

Akadémia Lovasiskola Budapest
Szentmihálypusztai lovarda
http://www.reithof.hu/

Szentmihálypusztai lovarda Zalaszentlászlón. Lovas paradicsom a Zala völgyében. A régió legnagyobb lovardája a zalaszentgróti és kehiakustányi termálfürdők közvetlen közelében, Keszthelytől 25, Hévíztől 15 km-re fekszik. A 45 kiegyensúlyozott, jól képzett lovunk, szakképzett személyzetünk garantálják a feledhetetlen és határok nélküli lovas élményt úgy kezdő, mint haladó lovasok számára. Lovaglás, kocsizás, lovas oktatás, bértartás, lovastábor. Panziónkban 19 zuhanyzós szoba áll vendégeink rendelkezésére. Éttermünkben az eredeti magyaros ízek mellett a nemzetközi konyha ízeit is megtalálja. Saját mangalica és szarvasmarha állományunk színesíti a programot – és az étlapot.

Szentmihálypusztai lovarda
Sóskúti lovas- és élménypark
http://www.lovassport.hu/

Budapest vonzáskörzetében, a fővárostól a Balaton felé mindössze 25 km-re, jól megközelíthető helyen, gyönyörű, saját gondozásban álló természeti környezetben találhatóak a Sóskúti lovas- és élménypark közel 60 hektáron elterülő létesítményei. Minőségi szolgáltatásaink egyszerre szolgálják a lovak szerelmeseit, a profi sportolókat, a szabadidő gondtalan eltöltését vagy kalandot keresőket és a természetet kedvelőket egyaránt. A lovas ágazat mellett, kiváló éttermünkkel és panziónkkal illetve teljes körű rendezvényszervezői szolgáltatásokkal várjuk kedves vendégeinket.

Sóskúti lovas- és élménypark
Lovarda kereső
http://www.lovasok.hu/index.php?i=1417

Lovarda kereső a lovasok.hu oldalán. Lovasudvarok, lovastanyák Magyarországon.

Lovarda kereső
Etyeki lovarda
http://www.etyekilovarda.hu/

A lovarda Etyek - Botpusztán található, Budapesttől 25 km-re. Lovak bértartása, lovagoltatás, lovasoktatás és lovak belovaglása a fő tevékenységünk. Az etyeki körpincében található a lovarda borospincéje, itt és a lovarda területén is lehetőség van különböző rendezvények lebonyolítására.

Etyeki lovarda
Capári Lovasiskola - Sümeg
http://www.capari.hu/

Lovasiskola, vadászlovaglás, lovastáborok, postakocsizás. H-8330 Sümeg, Váristálló, Vároldal u. 5.

Capári Lovasiskola - Sümeg
Appaloosa Ranch - Szőce
http://www.appaloosa.hu/

Vállalkozásunk az Őrség kapujában a falutól két km-re helyezkedik el. A környezõ dombok hajlatain részben saját erdõben, vadregényes környezetben lovagolunk vendégeinkkel. Lóállományunk 35 saját lóból áll ebből 19 western kiképzett valamint 16 csikó és tenyészkanca lovunk vár látogatóinkra.

Appaloosa Ranch - Szőce
Dél-Alföldi Lovasudvar
http://www.lovas-sport.hu/

A Dél-Alföldi Lovasudvar a színvonalas szolgáltatásokat igénylő lótulajdonosokat és lovasokat várja. A lovardában nyugodt, jól képzett, saját tulajdonú ló várja a lovagolni vágyó lovasokat és látogatókat. Szakképzett oktatók, edzők segítik a lovasokat a kezdőtől a haladó szintig. A lovasok rendelkezésére áll a 22 m x 44 m-es fedett lovarda, így a lovaglást nem befolyásolja az időjárás.

Dél-Alföldi Lovasudvar
Mizsei Lovastanya
http://www.mizseilovastanya.hu/

Lovastanyánkat azoknak ajánljuk, akik a technika vívmányait kizárva (azaz televízió, számítógép, telefon nélkül) szeretnének pihenni. Természetesen ezek az eszközök is rendelkezésre állnak, amennyiben szükség lenne rájuk. Vendégeink rendelkezésére áll egy 1250 m2-es fedeles lovarda, hozzátartozó öltöző és klubhelyiséggel. A Mizsei lovastanyán nyáron – a weboldalon feltüntetett időpontokban – kezdetét veszik a gyermek és felnőtt táborok.

Mizsei Lovastanya
Airport Ranch
http://www.airportranch.hu/

Az Airport Ranch 2004-ben kezdte meg működését. A XVII. kerületben, Rákoshegyen találtuk meg azt a helyet, mely mind a lovak, mind a lovasok igényeinek is megfelel. A lovarda távol van a város zajától, az autók és házak sokaságától, mégis könnyen és gyorsan megközelíthető. A környezeti adottságoknak köszönhetően kitűnőek a tereplovaglási lehetőségek, nyáron és télen is zavartalanul lehet barangolni a természetben. Alacsony árak, és minőségi szolgáltatások - ezek jellemzik az Airport Ranch-ot!

Airport Ranch
Pata Tanya - Vépi Lovasiskola
http://www.patatanya.hu/

Köszöntjük weboldalunkon! Lovaglás egy sokszínű sport akár az izgalmat vagy egy kis kikapcsolódást keresel! Nézd meg kis filmünket és ha szereted az állatokat biztos tetszeni fog. Ha pedig kedvet kapsz hogy ki is próbáld akkor várunk szeretettel a Pata Tanyán. Lovas oktatás, lovas túrák, tereplovaglás, díjlovaglás, lovas táborok, osztálykirándulások.

Pata Tanya - Vépi Lovasiskola
Lovasturizmus, lovaglás és szállás a Bárókút lovastanyán.
http://lovasturizmus.com/

Lovasturizmus és lovaglás és szállás a Bárókút lovastanyán. Budapesttől 80 km-re Nagybörzsönyben található hegyvidéki hangulatú családias állatparkunk, ahol kikapcsolódni vágyó felnőttek és gyerekek részére ajánlunk kalandos programokat. Nálunk lehetőség nyílik megismerkedni, eggyé válni a természettel.

Lovasturizmus, lovaglás és szállás a Bárókút lovastanyán.
Hirdetések
Oldal leírása
lo.wyw.hu: Ló katalógus. Lovakkkal, lófajtákkal, lovas játékokkal és portálokkal foglalkozó weboldal. Igyekeztünk összegyűjteni lovas témakörben, a legjobbnak ítélt weboldalakat.
Gyűjteményünkben 547 válogatott ló, lovak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 547 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 5209