Lótenyésztés, lótartás, takarmány > Ló, lovak - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lótenyésztés, lótartás, takarmány > 11 weboldal. Kategória leírása: Lótenyésztés, lótartás: tartástechnológiák, lovak takarmányozása, gondozása, ápolása.
Szponzorált linkek
Equimins Horse Products
http://www.equimins.hu/

Equimins Horse Products - Táplálékkiegészítők és vitaminok, kozmetikai és ápoló készítmények.

Equimins Horse Products
Lovak takarmányozása
http://www.haziallat.hu/lovak-lovasok/lovak-takarmanyozasa/

Mitől jó a szálastakarmány, az abrak, a tápok és vitaminok, valamint a lédús kiegészítők? Attól, hogy a ló szereti őket. Így, egyben. A ló takarmányozásánál abból kell kiindulnunk, hogy alapvetően legelő állat. Ez azt jelenti, hogy emésztőrendszere a folyamatos, kis mennyiségű táplálék felvételére van berendezkedve.

Lovak takarmányozása
Nösenberger lótáp és kiegészítő
http://www.nosenberger.hu/

Nösenberger lótápok és táplálékkiegészítők. Müzlik, vitaminok, ásványianyag kiegészítők, gyógynövényes termékek, ápolószerek. Prémium minőség kizárólag természetes alapanyagokból.

Nösenberger lótáp és kiegészítő
Abrakmester
http://www.abrakmester.hu/

Arra törekszünk, hogy elérhető áron, kiemelkedő minőségű termékeket kínáljunk a hazai lótartóknak. Jelenleg három földrészről egy-egy cég termékeit forgalmazzuk kizárólagosan Magyarországon.

Abrakmester
Takarmányozás
http://www.lovaselet.info/takarmanyozas/takarmanyozas/

Lovasélet.info - Takarmányozással, tápanyagokkal foglalkozó rovat.

Takarmányozás
Mikó szalma
http://www.mikomiko.hu/

Mikó szalma - Az egészséges magyar lóalom. 10X nagyobb nedvszívó képességgel rendelkezik, mint a hosszú szálú szalma. Kiváló ammónia-gáz megkötő képességgel bír, az istálló a rendszeres tisztántartás mellett kellemes szalmaillatú marad. 100%-ban idegenanyag és vegyszermentes.

Mikó szalma
Online Ménkatalógus
http://www.menek.hu/

A hazai méneket bemutató teljeskörű, aktuális adatokat tartalmazó ménkatalógus régóta hiányzik a magyar lovasok gyűjteményéből. Bár elérhetők ménlisták az interneten néhány helyen, több fajtát magában foglaló, videó bemutatással, részletes ménleírással, származással és képekkel illusztrált adatbázis nem volt eddig elérhető sem multimédiás sem könyv formátumban. Bármilyen szépen nyomtatott és igényesen elkészített könyv alapú ménkatalógus sem tudja bemutatni a lovak egyik fő értékmérőjét - a mozgását. Ezér választottuk az internetes megjelenési formátumot.

Online Ménkatalógus
Csikónevelés, csikóóvoda
http://www.menek.hu/index.php?oldal=oldal&o=csikoneveles_csikoovoda

A csikónevelés A csikó egyedfejlődése a megtermékenyítéssel kezdődik és az utolsó szegletfog kiváltásáig (5 év) tart. A csikónevelés a lótenyésztés egyik legkényesebb, és legfontosabb szakasza. Mivel a genetikai képesség a felnevelés folyamán realizálódik, a felneveléstől nagymértékben függ, bogy az örökletes alap milyen hatekonysággal érvenyesül.Megfelelő környezeti feltételek hiányában a legértékesebb genotipus sem képes kibontakozni, s mivel valamennyi gazdasági állatfaj közül a megszületestől a használatba vételig eltöltött felnevelési idő a ló esetében a leghosszabb, így az elkövethető hibák lehetősége is a legnagyobb.

Csikónevelés, csikóóvoda
A póniló-tenyésztés Magyarországon
http://www.lovaselet.info/fajtabemutatok/a-ponilo-tenyesztes-magyarorszagon.html

Méret szerint a póni- és kislófajták olyan populációk, amelyek bottal mért marmagassága nem éri el a 148 centimétert, vagyis marmagasság szerinti változékonyságuk feltűnően nagy. Finom különbségek figyelembevételével a valódi pónik nem nagyobbak, mint 122 centiméter. Az ennél nagyobb marmagasságúak, de a 148 centiméter alatt maradók kislovaknak neveztetnek. (A meg nem nőtt, 148 centimétert el nem érő félvér lovak egyedei nem kislovak!) A póni névvel illetett sportpónik felső mérete egyre jobban közelít a 148 centiméterhez.

A póniló-tenyésztés Magyarországon
Bábolna takarmány
http://www.btakipar.hu/belmain.php?site=termekek&cs=lo

A Bábolna-Mena granulált keveréktakarmányokat a különböző korú, használatú lovak igényeinek megfelelően állítottuk össze. Így a Bábolna-Mena takarmányokkal a csikóktól a versenylovakig, a könnyű munkát végző sportlovaktól a tenyészállatokig megoldható az állatok optimális táplálóanyag-ellátása. Réti széna etetése mellett a Bábolna –Mena takarmányokat etethetjük egyedüli abraktakarmányként, de a táplálóanyag szükséglettől függően akár zabbal is keverhetjük (maximum 50%-ig).

Bábolna takarmány
Ameco - Lóalom
http://www.hu.ameco.ro/termekeink/loalom-alom-allatok-szamara.html

Lóalom, alom állatok számára. A termék por- és baktérium mentes! Az alom kiválasztásának és használatának legalább olyan nagy jelentősége és hagyománya van, mint a jó nyeregnek. A fűrészpor tiszta, higiénikus, könnyen kezelhető, a szalmával ellentétben nem penészedik és nem áll fenn annak kockázata, hogy az állat enne belőle. Ezáltal elkerülhetőek az ebből származó egészségügyi problémák. Termékeink kizárólag lágyfából készülnek az uniós szabványoknak megfelelően, tiszták, egyszerűek és természetes alapanyagúak.

Ameco - Lóalom
Hirdetések
Oldal leírása
lo.wyw.hu: Ló katalógus. Lovakkkal, lófajtákkal, lovas játékokkal és portálokkal foglalkozó weboldal. Igyekeztünk összegyűjteni lovas témakörben, a legjobbnak ítélt weboldalakat.
Gyűjteményünkben 547 válogatott ló, lovak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 547 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 5209