Lósport, lovaglás, lovassport > Western lovaglás > Ló, lovak - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lósport, lovaglás, lovassport > Western lovaglás > 11 weboldal. Kategória leírása: Western lovaglás bemutatása valamint versenyágai, úgymint: Reining, Riding, Roping - lasszózás.

Tipp

Westerninfo.hu - Kulcs a westernlovagláshoz
http://www.westerninfo.hu/

Westerninfo.hu - Hasznos információk a western lovaglásról, kép- és videogaléria, blog. Western szakirodalom, versenyszámok bemutatása, saját lovak. Krisztina Tanya - Csermák István és Csermákné Lócsy Krisztina. Cím: 2458 Kulcs, Határ u.1.

Westerninfo.hu - Kulcs a westernlovagláshoz
Szponzorált linkek
Western lovaglás információk
http://www.lovasok.hu/index.php?i=244

lovasok.hu - Western lovaglás információk. Eredete, western lófajták, Quarter Horse története, hasznos tudnivalók. Western versenyágak, felszerelések. Western ranchek hazánkban. Westernképzések és természetes lovaglás.

Western lovaglás információk
El Bronco western Ranch
http://www.elbronco.hu/

El Bronco western Ranch. A Ranch építése 1999-ben kezdődött, majd a jelenlegi tulajdonos El Bronco Kft. tulajdonába került a beruházás, bővítve a Kiskunsági Nemzeti Park szomszédságában lévő két, egymás melletti tanya megvásárlásával. 2005-ben kerültek tulajdonunkba első quarterhorse és appaloosa lovaink, akik segítségével megismerhettük a tudatos western-sportlovaglás csodálatos világát, és akik a mai napig tenyészetünk alapját képezik. 2005-től szervezünk gyerektáborokat, oktatásokat kezdő és haladó lovasoknak, stílustól és tudásszinttől függetlenül, a reininglovaglás alapjait oktatva.

El Bronco western Ranch
IC Ranch
http://www.icranch.hu/

Istenes Csilla western lovas oktató és Dr. Filipsz István lovas-szakállatorvos honlapja. anch-ünket 1998-ban kezdtük el építeni Délkelet-Magyarországon (Csongrád megyében), Szentesen a Tisza partján. kb. 10 hektárnyi legelőn egy amerikai lófajtát, a Quarter Horse-ot (qh), tenyésztjük. A tenyésztés mellett foglalkozunk westernlovas oktatással, valamint stílustól függetlenül oktatjuk a natural horsemanship tanait. Kurzusok és egyéni oktatás formájában, hivatalos edzői képesítéssel tanítunk. Foglalkozunk még csikók lovak bértartásával, western versenyre való felkészítésével és versenyeztetésével is. Saját lovainkat, a ma már Magyarországon is egyre népszerűbb és rohamosan terjedő western stílusban lovagoljuk, de ranchunkon helyt adunk a hagyományos angol stílusú lovasok és lovak számára is.

IC Ranch
Reining lovas képek
http://www.lovasok.hu/index.php?i=23498

Lovas képek: Western lovas fotók - Reining lovasok. Díjlovaglás western stílusban.

Reining lovas képek
Western versenyszámok
http://www.westerninfo.hu/reining.html

Reining: A reining díjlovaglás western stílusban, vágtában bemutatva. A program elemeinek alapját az igazi „ranch-munka” során adódó feladatok szolgáltatták... Cutting: Cutting során a lónak kell bizonyítania a marhákkal történő munkához való érzékét... Working Cow Horse: magában foglalja a reining elemeit és a marhával való munkát egyaránt... Valamint további versenyszámok ismertetése: Trail, Western Riding, Western Pleasure, Western Horsemanship, Halter, Barrel Racing, Pole Bending, Team Penning..

Western versenyszámok
el Dobogó Ranch
http://www.eldobogoranch.hu/

el Dobogó Ranch - Csontó Zoltán. Az ELDOBOGÓ Ranch a Balatontól északra, Veszprémtől 8 km-re, a Balatontól 6 km-re található, a Felsőörsöt Veszprémmel összekötő út mentén, Felsőörstől 1 km-re, külterületen. A ranchen quarter horse lovakat tenyésztünk. Lovakat képzek ki és lovasokat tanítok arra, hogy hogyan képezzék a lovaikat. Oktatásaimon nemcsak a western, hanem más lovas sportágakat űző lovasok is gyakran vesznek részt. Szolgáltatások: oktatás, készségfejlesztés, ló kiképzés, bemutatók, lószállítás...

el Dobogó Ranch
Appaloosa Ranch
http://www.appaloosa.hu/pages/ranch/ranch.htm

Vállalkozásunk az Őrség kapujában Szőce falutól két km-re helyezkedik el. Lóállományunk 35 saját lóból áll ebből 19 western kiképzett valamint 16 csikó és tenyészkanca lovunk vár látogatóinkra. Cégünk foglalkozik Appaloosa valamint Quarter fajták tenyésztésével és western stílusban kiképzett lovak eladásával és kutyatenyésztéssel. Westernlovas üzletünkben a westernlovaglás kellékei kaphatók. Termékeink kizárólag kipróbált márka termékek.

Appaloosa Ranch
Red Horse Ranch - Pátka
http://www.redhorseranch.hu/

Red Horse Ranch - Versenyeztetés, utánpótlás nevelés, képzés, eladó lovak. 8092 Pátka, Sósér Dűlő

Red Horse Ranch - Pátka
Waldez Ranch - Csákvár
http://www.roping.hu/

Hivatalosan is elkezdtük a ranch roping, vagyis a munka lasszózás népszerűsítését, és közös gyakorlásokat szervezünk, illetve elmegyünk bárhova szívesen a western életérzést bemutatni, kisebb bemutatókkal szerényen, ha van rá igény. Korlátozott körülmények között vállalunk lovagoltatást, illetve a vadnyugati életérzést röviden bemutató előadást rendezvényeken, de leginkább terepen szeretünk bóklászni...szívesen látunk bárkit nálunk! Lovaglás oktatás elérhető, személyes egyeztetés telefonon szükséges. Lovastúrákat is szívesen szervezünk a Vértesben. Bértartást is vállalunk, de csak ridegtartást, limitált számban.

Waldez Ranch - Csákvár
Walter Ranch
http://www.walterranch.hu/

A vadnyugati stílusú élet és lovaglás szerelmesei valóságos földi paradicsomra bukkanhatnak a Kiskunsági Nemzeti Park és az orgoványi ősborókás határán a 10000 ha-os Walter Ranch-en. Napokat lovagolhatunk úgy, mint a vadnyugaton. Két western stílusú apartman is van, mely ideális két család számára, vagy kisebb baráti társaság részére.

Walter Ranch
Western lovaglás Hajdúszoboszlón
http://napkeletifarm.uw.hu/

Napkeleti Western Lovas és Szabadidő Közhasznú Egyesület. Western lovas foglalkozásokat tartunk, nyílt napokat szervezünk. Lovagoltatunk, a természetes és western lovaglást és ló kiképzést népszerűsítjük. Népi- és lovas hagyományokat ismertetjük meg a gyerekekkel, és minden kedves érdeklődővel. Kézműves foglalkozásokat tartunk, ahol természetes anyagokat használunk fel.

Western lovaglás Hajdúszoboszlón
Hirdetések
Oldal leírása
lo.wyw.hu: Ló katalógus. Lovakkkal, lófajtákkal, lovas játékokkal és portálokkal foglalkozó weboldal. Igyekeztünk összegyűjteni lovas témakörben, a legjobbnak ítélt weboldalakat.
Gyűjteményünkben 547 válogatott ló, lovak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 547 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 5209