Lósport, lovaglás, lovassport > Tájékozódási tereplovaglás > Ló, lovak - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lósport, lovaglás, lovassport > Tájékozódási tereplovaglás > 2 weboldal. Kategória leírása: Tájékozódási tereplovaglás bemutatása.
Szponzorált linkek
Versenyszabályzat
http://www.lovasok.hu/index.php?i=25715

TREC = Techniques de Randonee Equestre de Competition. Ezen lovassportág eredete Franciaországba nyúlik vissza, és az elnevezés is innen ered. Magyarországon Tájékozódási tereplovaglás-nak nevezik.

Versenyszabályzat
Tájékozódási Lovas
http://www.tajekozodasilovas.hu/

Kedves Leendő Tájékozódási Lovas! Szeretsz a természetben lovagolni? Úgy gondolod kiigazodsz egy térképen? Akár a magányos, akár a csoportos lovaglást kedveled, a tájékozódási lovaglást Neked találták ki! Leginkább a tájfutáshoz tudnám hasonlítani, azzal az apró, de nem elhanyagolható különbséggel, hogy itt nem futva, hanem lovagolva kell a térképen meghatározott pontokat megkeresni. Tehát a lényege annyi, hogy rajt előtt kapsz egy térképet, amin be van jelölve 10-12 pont, amit „élőben” meg kell keresned. Ott találsz majd egy lyukasztót, amivel az ugyancsak a rajtnál kapott kártyán kell egyet lyukasztanod.

Tájékozódási Lovas
Hirdetések
Oldal leírása
lo.wyw.hu: Ló katalógus. Lovakkkal, lófajtákkal, lovas játékokkal és portálokkal foglalkozó weboldal. Igyekeztünk összegyűjteni lovas témakörben, a legjobbnak ítélt weboldalakat.
Gyűjteményünkben 547 válogatott ló, lovak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 547 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 5209