Lósport, lovaglás, lovassport > Lovastorna > Ló, lovak - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lósport, lovaglás, lovassport > Lovastorna > 7 weboldal. Kategória leírása: Torna és lovaglás, azaz lovastorna (voltizsálás). Tornagyakorlatok lóháton.
Szponzorált linkek
Magyar Lovas Szövetség Lovastorna Szakág
http://lovastorna.lovasszovetseg.hu/

Magyar Lovas Szövetség Lovastorna Szakág hivatalos weboldala.

Magyar Lovas Szövetség Lovastorna Szakág
Szárnyaló Lovas Sport Egyesület
http://lovastorna.com/

Szárnyaló Lovas Sport Egyesület honlapja. A Szárnyaló Lovas Sport Egyesület 2007-ben alakult meg, de múltja 12 éves munkára alapozódott. 1996-ban a HONVÉD Lovardában indult Páska Ildikó vezetésével egy új lovastorna csapat, amely 2000-ben új lovardába a Sóskúti Lovassport Egyesületbe költözött át. Egy éve alapított lovas egyesületünk ennek hagyományait viszi tovább Szárnyaló Lovas Sport Egyesület néven. Versenyzőink minden évben szép sikereket érnek el hazai és nemzetközi versenyeken egyaránt. Évekig egyesületünk adta a magyar lovastorna válogatott keret jelentős részét.

Szárnyaló Lovas Sport Egyesület
Torna és lovaglás - ez a lovastorna
http://www.lovasok.hu/index.php?i=2002

Ki ne látott volna már lovastornász csoportot és figyelte csodálattal, milyen fantasztikus gyakorlatokat hajtanak végre a gyerekek és fiatalok a ló hátán! A versenyeken és a lovas rendezvényeken elképesztő dolgokat mutatnak be. A lovastorna elnevezés a latin eredetű voltizsálás magyarosított változata. A latin volitare (olaszul volteggiare), azaz röpködni szó a lovon végzett gimnasztikát és tornát jelöli.

Torna és lovaglás - ez a lovastorna
Budapesti Lovas Klub - Erő, ügyesség, elegancia
http://www.blklovastorna.hu/a-lovastorna.html

A lovas szakágak közül a lovastornát sokszor úgy emlegetik, mint a lovaglás előiskolája. A lovastorna valóban már 5-6 éves kortól segít elsajátítani a lóval való bánásmód alapjait és a ló hátán való stabil ülést. A lovastorna komoly versenysport is egyben, ahol a versenyzők zenére, egyedi koreográfiával, vágtázó lovon mutatják be igen látványos akrobatikus tornagyakorlataikat.

Budapesti Lovas Klub - Erő, ügyesség, elegancia
PHL SE Lovastorna Szakosztály
http://www.lovastorna.hu/

Egyesületünk vár minden a lovastorna iránt érdeklődő gyereket. Az edzéseken a gyerekek megtapasztalják a lóval mint társsal való találkozás mikéntjét, hiszen bármilyen könnyűnek is tűnik a lovaglás, a segédszárak, zablák, kantárok, nyergek, pálcák, ostorok használatával, az igazi lovastudás mégiscsak többet követel meg ennél. Sportolóink a hazai versenyeken rendszeresen kimagasló eredményeket érnek el. A 14 év feletti legtehetségesebbek nemzetközi megmérettetéseken is részt vesznek. Szakosztályunk 20 sportolójából 18 rendszeresen indul versenyeken, legfiatalabb tagunk 8, a legidősebb 19 éves. Pasaréti Honvéd Lovarda, 1026 Budapest, Hidász utca 2.

PHL SE Lovastorna Szakosztály
Füzesgyarmati Lovastorna csapat
http://www.gyarmatilovastorna.hu/

A lovaglás és a torna ötvözete? Külön- külön egyik sem, de sokkal több, mint a kettő együttvéve. Egy ló, amely egy 15m-es körben szabályosan vágtázik és egy lovastornász, aki megfelelő zene mellett harmónikusan együtt mozog a lóval, s mindez a néző számára egy "mozgásköltemény" lesz. E leírás alapján egyesek cirkuszi mutatványról beszélnek... A lovastorna azonban egy igen szabályozott sportág. Hivatalossá válása hazánkban, 1984-ben történt meg, ekkortól a Magyar Lovas Szövetség ötödik szakága lett.

Füzesgyarmati Lovastorna csapat
Lovastorna és fitness edzés. Legyen akár saját személyi edződ.
http://www.lovas-torna.hu/index.html

Szeretnél fogyni, alakodat formálni, szeretnél megtanulni lovagolni? Csoportos óráink lehetőséget nyújtanak a fitness alapú erősítés mellett a lovon való mozgás elsajátítására. Ha még koncentráltabb órákra vágysz, jelentkezhetsz egyéni órákra, ahol személyi edző segítségével fejlődhetsz. Az edzés pozitív hatásai: Gyerekeknek: Fizikai: hajlékonyság fejlesztés erőnlét növelés kondíció javítás egyensúly fejlesztés Lelki: Empátia fejlesztés Felelősség tudat fejlesztés Együttműködő képesség fejlesztés Önuralom fejlesztés Koncentráció fejlesztés Az edzés pozitív hatásai: Felnőtteknek: Fizikai: Fogyás Alakformálás hajlékonyság fejlesztés erőnlét növelés kondíció javítás egyensúly fejlesztés Lelki: Stressz oldás Koncentráció fejlesztés Pozitív energiák növelése

Lovastorna és fitness edzés. Legyen akár saját személyi edződ.
Hirdetések
Oldal leírása
lo.wyw.hu: Ló katalógus. Lovakkkal, lófajtákkal, lovas játékokkal és portálokkal foglalkozó weboldal. Igyekeztünk összegyűjteni lovas témakörben, a legjobbnak ítélt weboldalakat.
Gyűjteményünkben 547 válogatott ló, lovak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 547 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 5209