Lósport, lovaglás, lovassport > Lovaspóló > Ló, lovak - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lósport, lovaglás, lovassport > Lovaspóló > 5 weboldal. Kategória leírása: Lovaspóló csapatsport bemutatása. Ebben a nagyszerű sportban mindazok örömüket lelik, akik szeretik a lovakat és a labdajátékokat.
Szponzorált linkek
Lovaspóló - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Lovasp%C3%B3l%C3%B3

A lovaspóló egy olyan csapatsport, amelyben a 4 főt számláló, lovagló csapatok egy hosszú ütő segítségével az ellenfél kapujába próbálnak juttatni egy labdát. Minden játékosnak szüksége van a mérkőzésen egy póló sisakra, esetlegesen arcvédőre, több lóra, hogy cserélni tudják őket, annak érdekében, hogy az állatok elviseljék a rájuk nehezedő terhelést.

Lovaspóló - Wikipédia
La Estancia Polo Club
http://www.poloclub.hu/

Budapesttől csupán 20 percre, Etyek, adott helyet a La Estancia Polo Clubnak, mely 1998-ben nyitotta meg kapuit a nagyközönségnek. Egy póló pálya és egy gyakorló pálya „stick and ball field „ várja a játékosokat, valamint a nem játszó barátok a klubházban hűsölhetnek és csillapíthatják szomjukat. Egy 16 boxos istálló és több karám nyújt kényelmes tartózkodást a lovak számára is. A kontinentális éghajlatnak köszönhetően a póló szezon általában május 1-től október 30-ig tart. Minden vendégjátékost szeretettel várunk, hogy kipróbálja eme izgalmas sport szépségét.

La Estancia Polo Club
Magyar Polo Club - Tabajd
http://www.magyarpoloclub.hu/

Magyar Polo Club hivatalos weboldala - Tabajd. 1999-től kezdődően Tabajdi réten megindult a pólósport tevékenység, és a rét mellett fokozatosan kiépült a Magyar Polo Club által működtetett Lovaspóló Központ is Manapság a lovaspólózáshoz szükséges teljes infrastruktúra kiépült. A sportolók megfelelő színvonalú edzését 5 argentin edző segíti. Minden szerda, péntek, szombat és vasárnap edzőmérkőzések vannak, 5 éve rendszeresen megrendezik a Magyar Kupát a hazai klubcsapatok részére,. A játékosok rendszeresen vesznek részt a külföldi versenyeken, és nemzetközi tornákat tartanak a Magyar Polo Clubban is.

Magyar Polo Club - Tabajd
A lovaspólóról
http://www.lovasok.hu/index.php?i=2004

A póló kezdetei, mint minden nagyszerű dologé, az idők homályába vesznek, de az bizonyos, hogy már időszámításunk előtt évszázadokkal játszották Perzsiában, ahonnan elterjedt egész Ázsiaba, főként Tibetbe, Indiába, Kínába és Japánba. A pólót az Indiában állomásozó angol tisztek fedezték fel a modern kor számára 1850 körül. Első klubjukat 1869-ben alakították Angliában. 1993-ban két Amerikát megjárt magyar ötlete nyomán néhány lelkes lovasember újjáalakította a nagy hagyományú Budapesti Polo Klubot. A magyar lovaspóló újjászületésének története. Lovak, pálya, felszerelések, szabályok.

A lovaspólóról
Káli Polo Club
http://lovas-polo.freeweb.hu/

Káli Polo Club - Szentbékkálla. A Káli Polo Club a legnagyobb póló club Magyarországon, ismerkedjen meg velünk! Várjuk szeretettel Szentbékkállán, hangulatos programokkal, eseményekkel. Jöjjön el, és próbálja ki a lovaspóló és a lovaglás örömeit.

Káli Polo Club
Hirdetések
Oldal leírása
lo.wyw.hu: Ló katalógus. Lovakkkal, lófajtákkal, lovas játékokkal és portálokkal foglalkozó weboldal. Igyekeztünk összegyűjteni lovas témakörben, a legjobbnak ítélt weboldalakat.
Gyűjteményünkben 547 válogatott ló, lovak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 547 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 5209