Lósport, lovaglás, lovassport > Ló, lovak - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lósport, lovaglás, lovassport > 7 weboldal. Kategória leírása: Lósport, lovaglás, lovassportok ismertetése, bemutatása.

Tipp

Lovassportok bemutatása
http://www.lovasok.hu/index.php?i=1994

Mikor versenyez a ló és mikor a lovas? Ha kíváncsi vagy, mit jelent az ügetés, galopp, síkverseny, díjugratás, díjlovaglás, military és egyéb lovas sportok, olvass tovább. Ha lóversenysportról vagy lovas sportról van szó, nem könnyű megmondani, hogy mikor versenyzik a ló és mikor annak lovasa. Tisztázzuk: a lóversenysportban a lovak versenyeznek egymással, míg a lovas sportban a nyeregben ülők szállnak harcba a kupáért.

Lovassportok bemutatása
Szponzorált linkek
Lovassportok - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Kateg%C3%B3ria:Lovassportok

A lovassportok a háborúk során a hadviselésben nagyon fontos szerepet játszó lovaskatona és a lovak kiképzéséből alakult ki, egyuttal ma már objektív értékmérője is a lótenyésztésnek. Ezekben a sportokban rendkívül fontos a lovak teljesítménye, tudása, kiképzésük minősége és szintje, ezért magának a lovasnak is a ló engedelmességét és ügyességét ki és továbbfejlesztő idomítási készsége a lényeges.

Lovassportok - Wikipédia
A ló mozgásformái
http://hu.wikipedia.org/wiki/A_l%C3%B3_mozg%C3%A1sform%C3%A1i

Ügetés - Ez a ló mozgásforma a legősibb és legtermészetesebb. Ha fokozzák a ló gyorsaságát, vagy ha menekül, akkor vágtázni kezd. Ha egy ló mély vízbe kerül, ügető mozgással úszik. Ügetéskor a ló átlós lábai (diagonális lábak) dolgoznak együtt. Az ügetés kétütemű: egyszerre halljuk a jobb elülső és a bal hátulsó, majd külön a bal elülső és a jobb hátulsó lábpár dobbantását...

A ló mozgásformái
Lovaglás a nyári olimpiai játékokon
http://hu.wikipedia.org/wiki/Lovagl%C3%A1s_a_ny%C3%A1ri_olimpiai_j%C3%A1t%C3 ...

A lovaglás a nyári olimpiai játékokon először a párizsi 1900-as olimpián szerepelt, majd eltűnt a palettáról 1912-ig, de azóta jelen van minden nyári olimpián.

Lovaglás a nyári olimpiai játékokon
Lovassport kellékek és szolgáltatások
http://equime-design.hu/

Erdélyi Magdolna, FEI 2-es szintű nemzetközi pályaépítő. Üdvözöllek a pályatervezés és pályaépítés szines világában! A Team EquiME vállalja díjugrató, fogathajtó, lovastusa és díjlovagló versenyek pályaszolgálati feladatainak ellátását Magyarországon és külföldön. Pályaépítés, akadálypark bérbeadás, díjugrató pályakellékek, lovastusa terepakadályok...

Lovassport kellékek és szolgáltatások
Lovaglás, lovassportok
http://www.haziallat.hu/lovak-lovasok/lovaglas-lovassportok/

Háziállat.hu - Lovaglással kapcsolatos cikkek, tanácsok, lovassportok bemutatása, tudnivalók.

Lovaglás, lovassportok
Gyermek Ügyességi Lovasverseny
http://www.gyereklovasverseny.hu/

Gyermek-és Pónilovasok Országos Szövetsége. Versenyszámok, információk.

Gyermek Ügyességi Lovasverseny
Mikor versenyez a ló és mikor a lovas?
http://www.haziallat.hu/lovak-lovasok/lovaglas-lovassportok/lo-lovas-sport-d ...

Ha kíváncsi vagy, mit jelent az ügetés, galopp, síkverseny, díjugratás, díjlovaglás, military és egyéb lovas sportok, olvasd el cikkünket. Ha lóversenysportról vagy lovas sportról van szó, nem könnyű megmondani, hogy mikor versenyzik a ló és mikor annak lovasa. Tisztázzuk: a lóversenysportban a lovak versenyeznek egymással, míg a lovas sportban a nyeregben ülők szállnak harcba a kupáért.

Mikor versenyez a ló és mikor a lovas?
Hirdetések
Oldal leírása
lo.wyw.hu: Ló katalógus. Lovakkkal, lófajtákkal, lovas játékokkal és portálokkal foglalkozó weboldal. Igyekeztünk összegyűjteni lovas témakörben, a legjobbnak ítélt weboldalakat.
Gyűjteményünkben 547 válogatott ló, lovak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 547 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 5209