Lovas klub, lovas egyesületek, szövetségek > Ló, lovak - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lovas klub, lovas egyesületek, szövetségek > 14 weboldal. Kategória leírása: Lovas klubok, egyesületek, szövetségek, mely szervezetek a lovaskultúra elkötelezettjei.
Szponzorált linkek
Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal
http://www.mgszh.gov.hu/

Az MgSzH a vidékfejlesztési miniszter irányítása alatt működő, önálló jogi személyiséggel rendelkező, önállóan működő és gazdálkodó központi költségvetési szerv, amely az egész országra kiterjedő illetékességgel rendelkezik. A hivatal országos laboratóriumhálózatot működtet, s irányítja többek között a növénytermesztéssel, az állattenyésztéssel, az állategészségüggyel, a talajvédelemmel, illetve az élelmiszerlánc-biztonsággal kapcsolatos feladatokat, de a takarmánybiztonság, a vadgazdálkodás, a halászat, az erdőgazdálkodás szintén hozzátartozik tevékenységéhez.

Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal
Magyar Póni Klub Szövetség
http://www.poniklub.hu/

Az Angliában rendkívül népszerű Pony Club 1929-ben alakult, tagjainak száma ma már több mint 46 000. Az angol Pony Club tekinthető az összes hasonló európai ifjúsági lovas szervezet elődjének. Magyarországon a gyerekek lovas oktatásában korábban nem volt egységes rendszer. Ezért 2004-ben tíz magányszemély kezdeményezésére megalakult a Magyar Póni Klub Szövetség, azzal a céllal, hogy Magyarországon is elterjessze a Pony Club rendszerét, ezzel hozájárulva a magyar lovasélet színvonalának emeléséhez.

Magyar Póni Klub Szövetség
Magyar Lovas Szövetség
http://www.lovasszovetseg.hu/

A Magyar Lovas Szövetség oldalán minden olyan információt megtalál, amire a lovas versenysportokhoz szüksége van.

Magyar Lovas Szövetség
Lovas Turisztikai Szövetség
http://cms.equi.hu/

A Magyar Lovas Turisztikai Közhasznú Szövetség (MLTSZ) célja a magyarországi lovas turizmus népszerűsítése, eredményes működése, fejlesztése, célkitűzéseinek meghatározása és megvalósításuk támogatása. Fő feladatának tekinti a lovas szolgáltatók patkós minősítési rendszerének működtetését, valamint a lovak alkalmassági vizsgáztatását. Tevékenységéhez tartozik a lovas turisztikai termékek reklám- és marketing-feladatainak ellátása, lovas rendezvények, bemutatók szervezése, a tagok képviselete külföldön és belföldön. Fontos feladatának tartja a magas szintű lovas szakemberképzés országos megszervezését.

Lovas Turisztikai Szövetség
Zakuszka-tanya Lómenhely
http://www.zakuszkatanya.hu/

Zakuszka-tanya Lómenhely Mátracserpusztán. Zakuszka-tanya Alapítvány A Rászoruló Lovakért. Virtuális örökbefogadás. És hogy miért jó? Mert egy nem kevés négylábúval foglalkozó állatmenhely – jelen esetben a Zakuszka-tanya - támogatása személyesebbé tehető azáltal, hogy xy jelképes összeggel szponzorálja az általa kiválasztott jószágot.

Zakuszka-tanya Lómenhely
Hippoterápia Gyógylovaglás és Lovastorna Alapítvány
http://www.hippoterapia.hu/

A Hippoterápia Gyógylovaglás és Lovastorna Alapítványt 1992-ben azzal a céllal alapítottuk meg, hogy fogyatékos és sérült embertársaink állapotán és életminőségén jelentős mértékben javítsunk ezzel az újfajta rehabilitációs módszerrel. Az alapítást egy 3 éves kísérleti gyógylovagoltatási program előzte meg.

Hippoterápia Gyógylovaglás és Lovastorna Alapítvány
Magyar Lovas Kör
http://www.magyarlovaskor.hu/

A Magyar Lovas Kör 1988-ban a Magyar Lovas Szövetség tagszervezeteként, de önálló társadalmi szervezetként alakult meg azzal a céllal, hogy a magánlótartókat, tenyésztőket, lovassport-kedvelőket, szabadidős lovasokat, valamint a lovas és kézműves hagyományőrzőket egységbe tömörítse.

Magyar Lovas Kör
Akadémia Lovas Egyesület
http://lovarda.com/

A lovarda kapuit 1998-ban nyitottuk meg, kitűnő környezetben, egy Városi erdő közepén Budapest X. és a XVII. kerület találkozásánál. Az Akadémia Lovas Egyesület 2000-ben alakult, melynek tagjai részt vehetnek megyei és országos lovas versenyeken.

Akadémia Lovas Egyesület
Vas Megyei Lovas Szövetség
http://www.vasilovas.hu/

vasilovas.hu - Vas Megyei Lovas Szövetség hivatalos weblapja.

Vas Megyei Lovas Szövetség
l Bronco Westernlovas Sport Egyesület
http://www.elbronco.hu/egyesulet

Az egyesület nyitott minden versenyezni kívánó lovas barátunk számára. Tagjaink részére segítséget nyújtunk a versenyzéshez előírt tagságok, versenyengedélyek, ló és lovas bejelentők, rajtengedély vizsgák megszerzésében.

l Bronco Westernlovas Sport Egyesület
Kisbéri és Gidrán Lótenyésztő Országos Egyesület
http://www.kisberigidran.hu/

Kisbéri és Gidrán Lótenyésztő Országos Egyesület honlapja. Kisbéri és gidrán lótenyésztés, törzskönyvezés.

Kisbéri és Gidrán Lótenyésztő Országos Egyesület
Lóval Az Egészségért Egyesület
http://www.lovagolj.hu/

A Lóval az Egészségért Egyesület 2008. februárban alakult meg azzal a céllal, hogy segítséget és lehetőséget nyújtson minden gyermeknek az egészség megőrzésében, vagy a betegségből való felépülésben. Egyesületünk új céljaként tűzte ki lovasprogramok szervezését.

Lóval Az Egészségért Egyesület
Orosházi Szabadidőpark és Lovassport Egyesület
http://www.oroslovas.hu/

A térség és a város lótenyésztési, ló- és lovassport hagyományait kívánják megőrizni, folytatni. Célunk a lovas hagyományok ápolásán túl színvonalas versenyek lebonyolítása, a lóversenypálya területének szabadidős tevékenységekre történő hasznosítása, edzőtáborok szervezése és az utánpótlás-nevelés biztosítása, a lovas-hagyományok és a lovaskultúra ápolása Az egyesület tagja a Békés Megyei Lovas Szövetségnek és a Magyar Lovas Szövetségnek.

Orosházi Szabadidőpark és Lovassport Egyesület
Budapesti Lovas Klub
http://www.blklovastorna.hu/

A Budapesti Lovas Klub 1962-ben alakult, ezzel Magyarország legrégebben működő és minden idők egyik legeredményesebb lovas egyesülete. A négy „nagy" klub (Határőr Dózsa, Budapesti Honvéd, Mezőhegyesi LK, BLK) utolsó működő lovas klubjaként alapvető célja természetesen a lovaglás minél szélesebb körben történő népszerűsítése, de az egyesület az elmúlt közel 50 év alatt számos válogatott versenyzőt és olimpikont is adott az országnak. Jelenleg díjugrató, díjlovas és lovastorna versenyzők tartoznak a klubba.

Budapesti Lovas Klub
Hirdetések
Oldal leírása
lo.wyw.hu: Ló katalógus. Lovakkkal, lófajtákkal, lovas játékokkal és portálokkal foglalkozó weboldal. Igyekeztünk összegyűjteni lovas témakörben, a legjobbnak ítélt weboldalakat.
Gyűjteményünkben 547 válogatott ló, lovak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 547 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 5209