Lovas szolgáltatások > Ló, lovak - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lovas szolgáltatások > 16 weboldal. Kategória leírása: Lovas szolgáltatások: Lószállítás, patkolás, idomítás, lovas utazások és egyéb lovas szolgáltatások.
Szponzorált linkek
Lovasfotó
http://www.lovasfoto.hu/

Banyó – Hajdu Krisztina: A lovak és kutyák egyik legnevesebb magyar fotósa. A lovassportok közül szinte minden szakágban (military, díjugratás, díjlovaglás, lovaspolo, póni versenyek) gyönyörködhetünk képeiben. Banyó-Hajdu Krisztina vállalja az ország egész területén házi kedvencek, lovak fotózását. Pataki-Csete Dorottya: teljes körű arculattervezés, weblapok tervezése, egyéb grafikai munkák.

Lovasfotó
Leitert Henrik hintókészítő
http://www.leitert.hu/

Én egy sváb hintókészítő család negyedik generációs tagja vagyok. A kocsikészítés ük-üknagyapánk nevéhez fűződik, aki már 1890-ben minőségi hintókat készített. A tradíció azóta száll apáról fiúra. Különleges specialitásom az egyedülálló, kézi kidolgozás, amely a kiforrt ősi formákat a technikai újításokkal folyamatosan ötvözi és magasabb szintre fejleszti.

Leitert Henrik hintókészítő
Cserneczky Péter szíjgyártó
http://www.loszerszamok.hu/

2000 óta vállalkozóként művelem ezt a - családomban több generáción átöröklődő - szép, ősi mesterséget. Készítek fogathajtó szerszámokat, nyergeket és forgalmazok minden egyéb lovassportokkal és lóápolással kapcsolatos felszerelést és eszközt. 7900 Szigetvár Tüskevár u.15.

Cserneczky Péter szíjgyártó
Barth Róbert - Nyerges és szíjgyártó
http://www.nyergesmester.hu/

Nyergek illesztése a ló hátához nyeregnyomásmérő alátét segítségével. Nyergeimhez stílusban és színben illeszkedő kiegészítőket is készítek, a kantártól a nyeregtáskákig. Nyergek, lovasfelszerelések átfogó javításával is szolgálunk.

Barth Róbert - Nyerges és szíjgyártó
ifj.Mészáros István - patkolókovács
http://patkolokovacs.hu/

Államilag elismert bizonyítvánnyal (Korrekciós és gyógyító patkolókovács; Speciális ortopéd patkolási szeminárium), nagy gyakorlattal végzem lovak hidegen, melegen patkolását és körmölését. Speciális beavatkozások esetén akár állatorvossal együttműködve is. Különböző torzult, sérült, repedt, hibás paták szabályozása, ragasztása, szilikon betéttel ellátott valamint egyedi, a helyszínen elkészített speciális gyógypatkók. Továbbá speciális pataszabályozást igénylő lovak patkolása. Elsősorban hobby és sportlovak (díj-, ugró, távlovak), western (cutting, reining), vagy fogatlovak.

ifj.Mészáros István - patkolókovács
Hunique
http://www.huniquesaddle.com/

Nyereg, lovasfelszerelés, közvetlenül a gyártótól. A Hunique műhelyben minden egyes nyerget, lovasfelszerelést és munkafolyamatot képzett nyerges szakember ellenőriz. A nyeregkészítő mesterséget az innovatív ötleteinkkel és ellenőrzött minőséggel próbáljuk a legmagasabb fokra emelni.

Hunique
Horse Trans Cargo Kft. - Lószállítás
http://www.horsetrans.hu/

Horse Trans Cargo Kft. - Nemzetközi lószállítás/International Horse Transport. A Horse Trans Cargo Kft. által szállíott lovak a leggondosabb odafigyelésben részesülve és a legbiztonságosabban jutnak el úticéljukhoz. A lószállítóban mindig két sofőr van, akik felválva alszanak és vezetnek, így a lovak etetését és itatását szolgáló megállásokat leszámítva a kamion folyamatosan halad éjjel és nappal. A társaság vállal egyedi fuvarokat és hetente indul autó gyűjtőfuvarozással is. Ilyen esetben természetesen figyelembe vesszük az úticélokat, s olyan lovakat szervezünk egy szállítmányba, melyek útiránya közel azonos, hogy ne kelljen fölösleges kilométereket utazzanak.

Horse Trans Cargo Kft. - Lószállítás
Lovasterápia
http://www.lovasakademia.hu/portal/index.php?option=com_content&task=view&id ...

Pannon Lovasakadémia - A sport és egyéb rendezvények mellett kiemelt figyelem irányul a sérült, fogyatékos gyermekek terápiás célú lovagoltatására. A terápiát egy speciálisan képzett team végzi, melynek tagjai: gyógypedagógus, lovas szakember, segítők és szakorvosok. A gyerekek lovagoltatását magasan képzett terápiás lovakkal végezzük.

Lovasterápia
Lovastúra, lovas expedíciók
http://www.bedouin.hu/lovastura.php

Expedíció, Kalandtúra, Kalandutazás - Bedouin. Lovastúrák - Csatlakozz te is felfedező útjainkhoz! A klasszikus expedíciós formáció, az évezredes közlekedési mód: a lovaglás. Lóval város- és emberkerülők leszünk, és olyan helyekre jutunk el, ahová talán gyalog sosem tudnánk. Az olyan országokban, mint Mongólia vagy Argentína a ló mai napig is használatos közlekedési eszköz vidéken, így legfeljebb a helyiek lepődnek meg azon, ha mi is ezt választjuk az ország bejárásához. Lovastúra, lovas expedíciók Mongóliába, Brazíliába, Guatemalába.

Lovastúra, lovas expedíciók
Endorphin lovastúrák Székelyföldön
http://www.endorphin.ro/

Fedezze fel, járja be Székelyföld csodálatos tájait! Jól képzett, dinamikus, de ugyanakkor tökéletesen megbízható lovainkon, szervezett lovastúrák keretein belül felkeresheti a Keleti Kárpátok nevezetességeit.

Endorphin lovastúrák Székelyföldön
soonfoto.hu
http://www.soonfoto.hu/

Hamar György weboldala. Ezt a vállalkozást kettős céllal hoztam létre. Az elsődleges célom, hogy szélesebb körben elérhetővé tegyem mások számára a tömeg – és sportrendezvények biztosításával és szervezésével kapcsolatos tevékenységemet, referenciáimat, másodsorban bemutassam az általam készített sajtó és lovasfotókat, nyomdai és grafikai munkáimat. Tömeg, vagy sportrendezvényt akarsz szervezni? Jó helyen jársz! Naprakész jogszabályi háttérismerettel, több ezres és százezres rendezvények szervezési és biztosítási tapasztalataival rendelkezem. Minőségi lovas, sajtó és természetfotók, videók vágása, szerkesztése, garfikai munkák, honlapok készítése!

soonfoto.hu
Kováts Elektronika
http://www.kovatselektronika.hu/

A vállalkozásunk több évtizedes tapasztalattal működik a biztonságtechnika, a híradástechnika, a mikroprocesszor-technika és a telekommunikáció témakörökben. Sportrendezvényekre, ezen belül specifikusan fogathajtó, díjugrató és agility versenyekre gyártunk, forgalmazunk ill. szolgáltatunk fotocellás időmérő rendszereket. Magas szakmai tudással rendelkező szakembereink garanciát nyújtanak az elektronika és a számítástechnika területén felmerülő problémák megoldására.

Kováts Elektronika
János Zoltán szíjgyártó - nyerges
http://www.janos-pferdegeschirr.hu/

Műhelyem 1997 óta működik egy Dél-Magyarországi faluban Himesházán. Munkám során alapelveim: a precizitás, a hagyományok tisztelete és a modern lovassportok igényeinek figyelembe vétele! Termékeim mind kiváló minőségű alapanyagokból, professzionális kézműves megmunkálással készülnek a megrendelők igényei alapján egyedi kivitelben.

János Zoltán szíjgyártó - nyerges
Kézműves lovaglócsizma készítés
http://www.silverhorse.net.sc/

Silver Horse Bt. - Hagyományos kézműves, lovaglócsizma lovaglócipő és egyéb lábbeli készítéssel foglalkozunk. Ha fontos önnek, hogy lovagláshoz (de akár utcai viseletre) a lábához legjobban illeszkedő csizmát (lovaglócsizmát) vagy cipőt viselje nem kell kompromisszumokat kötnie. Munkatársaink a lábára pontosan illő lábbelit készítik el önnek, a legjobb alapanyagokból, kézi eljárással, nagy gondossággal, hogy önnek a legnagyobb kényelmet biztosítsuk!

Kézműves lovaglócsizma készítés
Erőszakmentes patkolás
http://www.eroszakmentespatkolas.hu/

Nagy Sándor - Erőszakmentes patkolás - Balassa-módszer, és további patkolókovács szolgáltatások.

Erőszakmentes patkolás
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
lo.wyw.hu: Ló katalógus. Lovakkkal, lófajtákkal, lovas játékokkal és portálokkal foglalkozó weboldal. Igyekeztünk összegyűjteni lovas témakörben, a legjobbnak ítélt weboldalakat.
Gyűjteményünkben 547 válogatott ló, lovak témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 547 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 5209